بی تردید رشد و توسعه هر کشوری مستلزم اقتصادی پویا و توسعهنگر بوده و اساس هر اقتصاد موفق، صنعت مولد و پایدار است. اما یکی از عواملی که صنعت یک کشور را همانند یک موتور محرکه به پیش می برد نمایشگاههای صنعتی هستند. نمایشگاهها می توانند منعکس کننده سطح کیفی و کمی محصولات صنعتی یک کشور باشند. برای مثال نمایشگاه بین المللی طلا و جواهر تهران، ویترینی از صنعت طلا و جواهر ایران است. اما آیا این ویترین، تمام ظرفیت های صنعت طلا و جواهر ما را نشان می دهد؟ آیا ما هرچه داریم را در این ویترین به نمایش می گذاریم؟ آیا آنچه در نمایشگاه طلا و جواهر تهران در معرض دید عموم قرار می گیرد تمام بضاعت ماست؟ بیتردید خیر، این تمام قدرت ما نیست چرا که خود نمایشگاهها هم باید امکاناتی را فراهم کنند تا تمام قدرتهای یک صنعت در آن حضور یابند. دولتها موظفند بهترین شرایط را برای اتحادیه ها فراهم کنند تا نمایشگاههایی در شأن صنعتگران کشور برپا دارند.
همانطور که گفته شد نمایشگاهها منعکس کننده سطح تولیدات یک کشور هستند پس بسیار ضروری است که ما نمایشگاهها را در بهترین شرایط ممکن برگزار کنیم چراکه بسیاری از بازدیدکنندگان داخلی و خارجی با این باور از نمایشگاهها دیدن می کنند که ما تمام ظرفیت و توانایی خود را به نمایش گذاشته ایم. اما دستیابی به جایگاههای والا و ارزنده در ذهن بازدیدکنندگان مستلزم اتخاذ استراتژی های درست و اجرای حرفه ای آن استراتژیهاست.
مسئولان ما سالهاست شعار حمایت از تولید و صادرات سر می دهند اما به ندرت دیده شده که در عمل، این شعارها به تحقق بپیوندد. حالا که دولت جدید روی کار آمده و بسیار هم بر احیای صنعت تاکید دارد بد نیست پیشنهاد دهیم در حوزهی رویدادهای نمایشگاهی شرایطی را برای اتحادیه ها فراهم آورند که بتوانیم از مسیر نمایشگاهها، به سرزمینهای دور و نزدیک پل بزنیم و سهمی از بازارهای جهانی بگیریم. باشد که این اتفاق خوشایند بالاخره در کشور عزیزمان ایران رخ دهد.